Hinauspalvelua Nokian seudulla ja Pirkanmaalla

Ammattitaitoinen ja luotettava hinauspalvelu auttaa silloin kun tarve iskee, vaikka sitten keskellä sunnuntaiyötä. Jos huomaat jääneesi tienposkeen autosi kanssa, riittää kun soitat meidät paikalle. Kaikissa tapauksissa varsinaista hinausta ei edes tarvita, vaan hätävirran antaminen tai polttoaineen lisääminen riittää – ja meiltä saat kumpaakin edellä mainituista.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset hinauspalvelua, joko akuutisti tai kiireettömämmin, Hinaus- ja Kuljetuspalvelu Wiksuveto Oy palvelee Nokialta käsin Tampereella, Sastamalassa ja koko Pirkanmaan alueella. Ota meihin yhteyttä tai soita suoraan päivystävään puhelinnumeroomme!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hinaus- ja Kuljetuspalvelu Wiksuveto Oy
Sorvantie 38
37120 NOKIA

Y-tunnus: 2763145-1
Puh: 045 344 3111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hinaus- ja Kuljetuspalvelu Wiksuveto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Puhelinpäivystys 24/7 045 344 3111